Verse en kwalitatieve maaltijden om ter plaatse te verbruiken of mee te nemen

Traiteurdienst - Cororna-periode

Zin om met het gezin of de familie een gezellig moment door te brengen, om romantisch te dineren of een evenement te organiseren?

Brasserie-restaurant Rondenbos in Dilbeek, op enkele minuten van Brussel, biedt steeds de perfecte oplossing. Bij Rondenbos is er voor elk wat wils, en voor elk leeftijd. Rondenbos serveert vooral Belgische gerechten en specialiteiten.

De typische mosselen-friet is dus een vaste waarde op de kaart. Kies gewoon een favoriete saus en geniet van deze authentieke Belgische maaltijd.

Vleesliefhebbers laten zich verwennen met de specialiteit van het huis: perfecte grillbereidingen! De gevarieerde kaart biedt heel wat lekkers, van salades en vis tot carpaccio en hamburgers.

De gerechten worden bereid met kwalitatieve seizoensproducten. Ook aan de kinderen en peuters wordt gedacht, er is voor hen een aangepast menu met heel wat lekkers.

Profiteer van de groene omgeving en geniet van heerlijk gevarieerde maaltijden, in de ruime zaal of op het terras waar het aangenaam vertoeven is.

Ontdek snel dit restaurant met al jaren een uitstekende reputatie…

Een traiteurdienst die tegemoet komt aan ieders verwachtingen

Restaurant Rondenbos heeft ook een traiteurdienst. Er zijn tal van mogelijkheden voor de organisatie van diverse evenementen en maaltijden:

  • afhaalmaaltijden: eet in de comfortabele omgeving van de eigen woning

  • huur van een aparte zaal voor maximaal 35 mensen, speciaal ingericht voor evenementen als huwelijken, familiebijeenkomsten of seminaries

  • warme en koude buffetten

  • de mogelijkheid om de zaal naar eigen keuze te decoreren

  • de mogelijkheid om eigen projecten en voorstellen te formuleren

Graag een offerte of meer inlichtingen?

Neem nu contact op met het restaurant op het nummer 02 319 32 93.